Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

José Almar. Din afară înăuntru @ Green Hours

José Almar. Din afară înăuntru

José Almar. Din afară înăuntru @ Green Hours

 

You can’t take a plane over there but a part of Argentina lives in Bucharest! José Almar, an Argentinian soul, LIVE in the Green Hours’ garden.

José cântă nu doar tango, ci și soul argentinian, o colecție de piese tradiționale argentiniene aranjate pentru voce și ghitară, printre care și piese cunoscute în rîndul iubitorilor de tango argentinian.

Muzica sa este plină de accente calde de jazz, balade tradiționale, piese instrumentale și vocal-instrumentale.

José s-a născut în Buenos Aires, Argentina în 1984. A făcut primii pași în domeniul artei în 1996. Muzică și dans, în 1999. Începând cu anul 2006, José a călătorit în întreaga lume și a predat pe 3 continente, 20 de țări și prea multe orașe ca să fie enumerate.

 

Preț bilete: 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

 

bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, până max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, până max. în preziua evenimentului!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Green Hours

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută