Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Jezebel & Alexandru Burcă – “De la Doină la Fado” @ Berăria H

Jezebel & Alexandru Burcă - "De la Doină la Fado"

Jezebel & Alexandru Burcă – “De la Doină la Fado” @ Berăria H

  • Acces: 17:00
  • Show: 19:30

 

Pe 23 mai te invităm la Berăria H pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burcă pe terasa noastră de lângă lac!

 

Izabela Barbu, alias Jezebel abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor – tradițional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica românească interbelică la fado, de la muzica sacră la bell canto.

A colaborat și continuă să o facă cu artiști de renume, atât din lumea muzicii, cât și din teatru, printre care pot fi amintiți Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasărea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu și mulți alții.

 

Pianistul Alexandru Burcă spune despre sine “În mine s-a dat mereu o luptă între clasic și jazz, mama fiind profesoară de pian, iar tata profesor de trompetă. Această nehotărâre m-a făcut să explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite și să ajung să experimentez senzaţii nebănuite”, spune Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian“.

 

  • Accesul este gratuit!

 

Rezervările se fac:

  • prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
  • la tel. 0725 345 345 / 0743 345 345
  • prin email la vreau@berariah.ro

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Berăria H

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută