Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Jazz in the Tram @ Timişoara

Jazz in the Tram

Jazz in the Tram @ Timişoara

Descoperă magia unei serate pline de jazz si aventura in cadrul evenimentului “Jazz in the Tram”, organizat de SLJazzing. Intr-o atmosfera desprinsa dintr-o poveste, te invitam sa iti începi anul in stil grandios, chiar de Dragobete, pe 24 februarie, începând cu orele 19:00, la bordul tramvaiului TramTur, Timisoara.

Imbarca-te intr-o calatorie muzicala cu Tramvaiul Turistic, care străbate orașul de pe Bega pe acorduri Jazzy, oferindu-ti o experienta unica. Alături de Soul Serenade featuring Paolo Profetti – saxofon, vei savura acorduri jazzy într-un concert live, completate de degustarea vinurilor fine oferite de Cramele Recas. Descoperă povestea din spatele fiecărei etichete alături de Somelierul Cramelor Recas, într-o experienta autentica. Evenimentul “Jazz in the Tram” te va fascina, indiferent dacă ești pasionat de lumea vinului sau pur si simplu curios sa descoperi conexiunea dintre vin, mancare si jazz.

Simțurile tale vor fi antrenate într-o plimbare cu masini de epoca oferite de Vintage Car, iar pe plan gastronomic, te vei delecta cu un meniu prestabilit din trei feluri pregătit de Homemade Restaurant & More, cu ingrediente proaspete si atent selectate de la Macelaria Bibart, cunoscută sub colaborarea stransa cu crescatori locali.

Intr-o seara plina de muzica exceptionala, vinuri fine si bucate atent dichisite, reflectă importanța pe care o dăm calității in evenimentele noastre. Mentionam cum mandrie ca partenerul nostru de apa, Apa Aura, va furniza apa alcalina naturala.

Participanții își vor alege masina de epoca si intervalul orar cand vor sa fie conduși la “Jazz in the Tram” prin e-mail: sljazzing@gmail.com

Așadar fie ca sunteți iubitori de vintage, pasionați de jazz sau un cuplu care cauta o experiență memorabilă, “Jazz in the Tram” te așteaptă!

Pentru alte detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: sljazzing@gmail.com

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută