Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival Muzică live

JAZZ BASTION III – AVA Trio @ Bastionul Artiștilor

JAZZ BASTION III - Rain Sultanov & Shahin Novrasli @ Bastionul Artiștilor

JAZZ BASTION III – AVA Trio @ Bastionul Artiștilor

17 AUGUST 2023
ORA 19:00
Bastionul Artiștilor, Brașov

Joi, 17 august, de la orele 19:00, continuăm periplul jazzistic din cadrul Stagiunii JAZZ BASTION III – #Globetrotter. Ajungem astfel în Țările de Jos și Turcia, alături de AVA Trio.
Grupul AVA Trio, format în Groningen de Esat Ekincioglu (contrabas), Giuseppe Doronzo (saxofon bariton) și Pino Basile (percuție), va concerta anul acesta la Bastionul Țesătorilor din Brașov.
Formată în anul 2015, formația AVA Trio s-a bucurat de un debut de succes, în anul 2017 albumul lor primește titlul de “Best Debut Album” (National Public Radio).
Cu timpul, trupa a ajuns să fie cunoscută în Europa și China, susținând concerte memorabile la multe festivaluri de renume precum Doek Festival Amsterdam și ZomerJazzFietsTour din Olanda, Barletta Jazz Festival din Italia și OCT-Loft Shenzhen Jazz Festival sau XiHu Blooms Music Festival din China.
Verifică programul complet pe www.ucimr.ro
Concertele din stagiunea JAZZ BASTION au loc la Bastionul Țesătorilor din Strada George Coșbuc, nr. 9, Brașov. Accesul publicului la evenimente este gratuit, în limita spațiului disponibil.
JAZZ BASTION. GLOBETROTTER este un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov, organizat de Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” cu sprijinul partenerilor – Muzeul Județean de Istorie Brașov și Asociația Forums.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută