Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Magia Filmelor la Cinema Astra: It’s a Wonderful Life (1946)

It's a Wonderful Life 

Magia Filmelor la Cinema AstraIt’s a Wonderful Life (1946)

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da naștere unuia dintre cele mai populare filme din întreaga lume.

O viata minunata este filmul care te umple de buna-dispozitie. In rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care primeste cel mai frumos dar de Craciun.

Cu o distributie remarcabila, din care fac parte Donna Reed si Lionel Barrymore, aceasta minunata poveste de Craciun este regizata de nemuritorul Frank Capra si ramane unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atat in viziunea publicului, cat si in opinia criticilor de film.

În Ajun de Crăciun, în orăşelul american Bedford Falls, George Bailey îşi cântăreşte cu tristeţe propria viaţă, după ce compania lui, moştenită de la tatăl său, a ajuns în prag de faliment. Disperat că şi-a dezamăgit familia, George e pe cale să se arunce în râul pe jumătate îngheţat, când îşi face apariţia Clarence, care se prezintă drept îngerul lui păzitor.

It's a Wonderful Life 

It’s a Wonderful Life (1946)

  • Luni, 19 decembrie 2022
  • ora 19.00
  • Regia: Frank Capra
  • Cu: James Stewart, Donna Reed
  • Gen film: Dramă, Familie, Fantastic
  • Durata: 130 minute

 

Trailer: 

Ștafeta Bucuriei. Dă distracția mai departe

Vino în perioada 30 noiembrie – 30 decembrie la cinema Astra cu o jucărie nouă și oferă o mică bucurie pentru unul dintre copiii ajutați de Fundatia Bucuria Darului.

Acceptăm și jucării folosite dar vă rugăm să fie îngrijite, curate și funcționale! Dacă ambalați jucăriile vă rugăm să atașați un bilet cu următorarele informații: vârstă copil, fetiță sau băiat. #Mulțumim

Accesul la filme este gratuit și nu este condiționat de donarea unor jucării!

Partener: Primăria Municipiului Brașov.

It's a Wonderful Life 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută