Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Iron Maidnem

Iron Maidnem
14 iulie
support: 40 lei
Gasiti biletele online, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-iron-maidnem…/

 

Formația de tribut Iron Maidnem a apărut în 1996 ca un hobby, din pasiunea membrilor trupei care au hotărât să se adune și să cânte melodiile lor preferate de la Iron Maiden. Cu trecerea timpului, publicul lor a devenit tot mai numeros, și Iron Maidnem a ajuns să cânte la toate festivalurile importante din Ungaria, în fața a mii de oameni. Concertele lor au devenit adevărate spectacole, în care artiștii reproduc cât mai bine atmosfera de la concertele legendarei trupe Iron Maiden, cu proiecția lu Eddie în fundal, sau chiar cu prezența unei mascote de 2 metri pe scenă în timpul concertului.

 

Astăzi, Iron Maidnem are o mulțime de concerte în Germania, Slovacia, România și Serbia. Trupa a lansat mai multe albume în care a demonstrat că poate cânta melodiile Iron Maiden exact ca idolii săi. Albumele conțin melodii clasice precum „Wasted Years”, „The Trooper”, „The Seventh Son of a Seventh Son”, „Hallowed Be Your Name”, „The Prisoner”, dar și rarități precum „To Tame a Land” și altele. Repertoriul Iron Maidnem conține aproximativ 60 de melodii Maiden, printre care titluri pe care Iron Maiden nu le-a cântat niciodată live, cum ar fi „Alexander the Great”, „Back in the Village”, „Invaders”, „Gangland”, „Only the Good Die Young”.

 

Accesul la concert costă 40 de lei, iar biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet sau la intrare în seara concertului. Rezervări și detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Sursa: Manufactura

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută