Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Iris /Cristi Minculescu și Krypton

Program eveniment:

18:30 – acces public

19:15 – 20:15 – > KRYPTON

20:35 -> IRIS

Bilete:

– 65 lei – acces general – presale – DOAR primele 100 bilete -> bit.ly/3ut34Ki

– 80 lei – acces general – presale – până pe 1.08.2022 inclusiv ->bit.ly/3ut34Ki

– 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 2.08.2022 oline și la intrare

Dacă tot e cald și bine, de ce să nu profităm și să lăsăm muzica să răsune din Grădina de Vară? Continuăm cu două concerte atât pentru nostalgici, cât și pentru cei care pur și simplu iubesc muzica bună: Iris (Cristi Minculescu) și Krypton.

Iris (Cristi Minculescu) are o istorie de peste 40 de ani în plaja de muzică rock românească. După ce în 2017 trupa s-a scindat, Cristi Minculescu a continuat să cânte într-o nouă formulă. Alături de Iris, Minculescu a participat la sute de concerte și a lansat mai bine de 20 de albume.

În aceaași seară îi ascultăm și pe Krypton, alt etalon al muzicii românești. Formată în 1982, trupa a schimbat componența și stilul de mai multe ori, dar de fiecare dată a menținut același success. A participat la importante festivaluri din țară și nu numai, a fost în topurile naționale și a lansat zece albume de studio.

  • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
  • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
  • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
  • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
  • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
  • Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email