Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Culinar

Întrecerea Gulașurilor @ Ferma de Biodiversitate Cobor

Întrecerea Gulașurilor @ Ferma de Biodiversitate Cobor 14 OCTOMBRIE 2023 ORA 11:00 Ferma de Biodiversitate Cobor, Cobor (Brașov)

Întrecerea Gulașurilor @ Ferma de Biodiversitate Cobor

14 OCTOMBRIE 2023
ORA 11:00
Ferma de Biodiversitate Cobor, Cobor (Brașov)

Pe 14 octombrie, în satul Cobor din județul Brașov se încing ceaunele la „Întrecerea gulașilor”, un eveniment cu gust bun, de savurat împreună cu prietenii și întreaga familie.

Evenimentul este organizat de Ferma de Biodiversitate Cobor și Fundația Conservation Carpathia, iar ingredientul de bază al gulașurilor va fi carnea de Sură de Stepă, produs de înaltă calitate în cadrul fermei.

Gulașul vine la pachet cu o experiență de toamnă la fermă, mirosul pomilor încărcați de roade și al fânului pregătit pentru iarnă, tur de fermă, activități pentru familie și plimbări sub soarele blând de octombrie.

În cadrul evenimentului participanții sunt invitați să participe la un tur de fermă în care vor cunoaște caii aflați în pensiune, canisa de Ciobănesc carpatin, dar și Surele de Stepă care pasc libere pe pajiștile Fermei de Biodiversitate Cobor.

Totodată, dacă veniți cu copiii, la eveniment puteți să vă înscrieți într-o provocare despre natură și istorie. Veți merge după indicii prin sat și veți descoperi natura și istoria satului transilvănean Cobor.

Gulașul este vedeta mesei de prânz, iar după-amiaza este destinată relaxării și muzicii bune.

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro, iar accesul copiilor până la 6 ani este gratuit.

Prețul biletului include: gulașul din Sură de stepă, turul de fermă și activitățile destinate întregii familii.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută