Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Instituția

În acest spectacol neconvențional, am cules și transpus poveștile copiilor instituționalizați pentru a le auzi și dumneavoastră. Oare copiii instituționalizați care nu își cunosc părinții pe cine dau vina atunci când li se întâmplă ceva nefericit în viața lor? Tu ai acest dar sub umbrela căruia îți justifici și scuzi acțiunile. Ce triști am devenit, folosindu-ne de scuze și de învinovățiri.

Undeva, copilul din tine caută speranța. Undeva, copilul din tine crede că lumea e plină de bine. Alteori de dragoni cu trei capete, de dinozauri, de zâne, de unicorni, de iubire, de pace și de liniște, de jocuri, de copii, de râsete de copii, de planete pline cu copii, de stele și de sisteme solare… dar ție totul îți pare atât de îndepărtat-îndepărtat și uiți că toate acestea sunt la tine, copile! Joacă-te! Joacă-te în viața asta.

 

Preț bilet 50 lei.

Recomandăm achiziționarea biletelor online de pe eventbook.ro, însă pot fi achiziționate și de la fața locului, în ziua spectacolului.

 

  • Regie: Florin Liță
  • Distribuție: Cătălina Corbu, Alexandra Corlan, Aurelian Culea, Gabriel Hrițcu, Alexandra Pribeagu, Varty Mihail, Andreea Moustache, Simona Pustianu, Emanuel Varga.
  • Sound Design: Andrei Sebastian Georgescu

Departamentul de Actorie, Master Pedagogie Teatrală

Sursa: Facebook Recul

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email