Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Înapoi la suflet/Back to source-Liliana Mircea

Odată cu revenirea în România acum un an, artista a realizat faptul că s-a întors înapoi la sufletul ei, la sursă, la punctul de unde a început totul acum 55 de ani.
Câteva cuvinte despre artista Liliana Mircea
“Am învățat să pictez singură din dorința de a-mi alinia emoțiile cu o expresie exterioară care să devină o bariera între lumea reală din afară și cea reală (pentru mine) din interior, adică un mijloc de comunicare între doua lumi care nu se reconciliau.
Pictura a devenit podul care unea aceste lumi făcând coabitarea lor mai blândă.”
Artista a avut trei expoziții in Toronto, Canada în anii 2000 și 2001, care s-au bucurat de succes deși era o începătoare.
De atunci, pictura a devenit o componentă nelipsită a vieții sale, deși nu a mai expus.
“A continuat să mă ajute să exprim ce simt și tot ce pictam a devenit un fel de evidență a creșterii spirituale și evoluției mele ca individ.
În 2014 am devenit terapeut Reiki și de atunci, această comunicare a început să aibă un sens pentru mine.
Am expus din nou în Toronto, începând cu 2016 și am început să mă iau în serios ca terapeut și ca artist, în același timp.
Astăzi, pot spune cu încredere și mândrie că sunt un artist și un Master Reiki care își împarte cu bucurie darurile cu lumea din jur.
Pictez din suflet si pentru suflet, cu curiozitate si iubire pentru umanitate.
Mesajul pe care îl împărtășesc cu lumea este unul de compasiune si empatie profundă pentru condiția umană, unul de speranța în evoluția noastră spirituală ca specie.”
Vă așteptăm în data de 22 septembrie, începând de la ora 18, la vernisajul expoziției artistei Liliana Mircea, ocazie cu care veți descoperi universul ei artistic plin de culoare și simboluri.
Invitatul special al evenimentul este prof. univ. dr. Dorel Găină.
Curatorul expoziției este drd. Sergiu Man, artist plastic.
Sursa: Cluj ART Facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută