Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Imperium @ Teatrul Avangardia

Imperium

Imperium @ Teatrul Avangardia

 

Maia Morgenstern și Cabiria Morgenstern te vor ține cu sufletul la gură într-un thriller cutremurător!

Bani! Influență! Puterea din umbră care pune lumea în mișcare! Spionaj! Crimă! Un simplu joc… sau o confruntare pe viață și pe moarte!?

 

Două femei se întâlnesc în toiul nopții într-un loc izolat, un spațiu enigmatic unde nimic nu este ceea ce pare a fi.

Amândouă ascund secrete. Se înfruntă, se luptă, vorbesc despre viețile lor…

Puterea, banii, războaiele, politica… tot ceea ce pune lumea în mișcare și însăși configurația lumii devin puncte sensibile într-o confruntare în care prezentul și trecutul par să se întrepătrundă.

Este acolo, între ele, soarta întregii lumi…

Și este posibil ca tocmai una dintre ele să dețină cheia enigmei a ceea ce face ca lumea să se îndrepte direct spre haos.

Imperium-ul creat în Roma antică ascunde cheia tuturor secretelor… un Imperiu care și astăzi, într-un arc peste timp, domină lumea, așa cum a făcut-o odinioară, în vremurile de demult.

 

FEMEIA (Maia Morgenstern) cunoaște mecanismele, dar se ascunde, enigmatică, în spatele unui văl de jumătăți de adevăr și jumătăți de minciună. Este o femeie puternică, influentă, inteligentă… și poate tocmai asta o transformă într-o femeie periculoasă.

EA (Cabiria Morgenstern) este mai tânără și vrea să cunoască, să extragă de la FEMEIE „adevărul” ascuns în spatele puterii ei.

Sunt două personalități care luptă pentru ceva la fel de volatil sau imaterial precum a cunoaște de ce… De ce suntem așa cum suntem?… De ce dorința de putere domină lumea?… iar „Puterea” este ca un exploziv: fie este manevrat cu grijă, fie explodează.

Cum spunea Montesquieu: “Pentru ca să nu se poată abuza de putere, trebuie, ca prin natura lucrurilor, o putere să oprească altă putere”.

 

Distribuție: Maia Morgenstern și Cabiria Morgenstern

  • Regie: Ricard Reguant
  • Text: Ricard Reguant
  • Muzica Originală: Pep Sala
  • Traducere: Mihaela Stanca
  • Decor: Bogdan Amarfi
  • Light Design: Dan Bujor
  • Sound Design: Andrei Tomescu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Avangardia

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută