Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Culinar

Hreanul, șoncul și merele de aur

Sâmbătă, 18 februarie, vă invităm la o întâlnire gastronomică orientată de câteva ingrediente din bucătăria de sezon: hreanul, șoncul bănățean și mărul de aur (gutuia).

Invitatul nostru este Ioan Bebeșelea (SyndicatGourmet) bucătar Slow Food, pasionat de gastronomie, de consolidarea unor relații trainice cu micii producători de hrană și valorizarea ingredientelor locale și de sezon.

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac prin completarea formularului alăturat: https://forms.gle/8Asasn8jcYBiQXhq6

Evenimentul este organizat în cadrul programului LA PAS / Slowing down, parte a Programului Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de către Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Newletter zn png
Newsletter-ZN-2025-300x250

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută