Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Here comes the summer: Dl Goe

Hello, love!

Here comes the summer, love. Late nights with blurry memories, live music, unplanned plans, good old & new friends, hot weather and cold drinks.

Din ziua de joi, 8 septembrie, facem o sărbătoare și vă invităm la chef și la dans alături de Dl Goe.

Considerat unul dintre cele mai eclectice proiecte de pe piața muzicală românească, Dl Goe s-a remarcat atât prin colaborările inedite de-a lungul timpul (NOSFE, Cătălin Crișan, Loredana, etc), cât și prin îmbinarea artei teatrale cu cea muzicală în show-urile și materialele lor discografice. Nu e de mirare, având în vedere că în componența trupei există 3 actori, 2 compozitori de muzică de teatru și un regizor de film.

Formația s-a lansat în primăvara lui 2017 în Micul Paris cu EP-ul „Momente în Schițe”. Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească.

În 2019 au lansat albumul lor de debut „Tineri, Sâmbătă, Duminică”, 13 melodii care amestecă teatrul radiofonic cu melodii despre un Goe ajuns la vârsta maturității. În această poveste spusă de muzicieni și 10 actori (George Pistereanu, Ana Udroiu, Dani Ionescu, Alexandru Nagy, Alina Chinie, Alice Suarasan, etc), Dl Goe lucrează în zilele noastre la un Shop’N’Go unde se îndrăgostește de o clientă alături de care fuge la mare preț de 3 zile.

În 2022, pregătesc lansarea celui de-al doilea album, „Fata Morgana”, o continuare a poveștii de pe „Tineri, Sâmbată, Duminică”.

De-a lungul celor 5 ani de existență, au avut parte de 5 piese nr 1 în topurile alternative – Golan (alături de Loredana Groza), 23 Decembrie, Fata de la Radio, Ioana și Dacă Pleci (o reinterpretare a faimosului șlagăr alături de NOSFE și Cătălin Crișan).

De asemenea au avut o prezență activă în cadrul festivalurilor și cluburilor din România (Sofar București, Femei Pe Mătăsari, Afterhills, Rocanotherworld, Romanian Creative Week, Street Delivery, The Pub, Expirat, Control, etc).

În 2018 și 2019 s-au remarcat prin turneele lor Shop’N’Goe în casele și apartamentele oamenilor.

Domnii care compun Dl Goe:

Dl Dani – Voce, Clapa, Chitară
Dl Horea – Voce, Clapa, Saxofon, Percutii
Dl Andrei – Voce, Chitară
Dl Cosminel – Chitară 2
Dl Laur – Voce, Bass
Dl T – Tobe
__________________

Preț bilet: 40 lei
Biletele pot fi achiziționate din pub, de la colegii noștri de la bar. Te așteptăm love!

Sursa: The Trumpets

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email