Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

HERA – Tales In The Midnight

HERA, pe numele său real Andra Lupu, este o tânără artistă ce a reușit să captiveze publicul prin vocea să puternică și timbrul special, a început performând profesional într-o serie de proiecte de succes, în prezent fiind masterandă la Jazz la Universitatea  de Muzică din București.

Primul mare succes a venit odată cu duo-ul „Instinct”, din care a făcut parte în 2016, lansând hit single-ul  românesc „Petale” , piesă care a atins inimile oamenilor din întreaga țară, strângând 8 milioane de vizualizări pe Youtube și ajungând pe locul 2 în trending. Finaliști în Selecția Națională Eurovision 2017, au obținut locul 3 pe podium.

HERA și-a acordat timp pentru a se regăsi muzical, iar din 2019 a început să lanseze muzică independent, creată de ea, pentru sufletul ei, într-o manieră mult mai autentică și reală ca și până acum. Lansările ei solo au fost lăudate de bloguri internaționale de muzică și nenumărate playlisturi, confirmând faptul că HERA este un act puternic.

Prin concertul Tales In The Midnight, artista dorește să creeze o atmosferă învăluită în mister și visare, unde va reinterpreta alături de band live, piese din repertoriul Jazz, Pop, prin care dorește să dea glas poveștilor nespuse și șoaptelor la ceas de seară.

 

Teatrul Godot și-a redeschis bucătăria,  alege oferta  𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞𝐚𝐭𝐫𝐞.

„Dinner Theatre” înseamnă că poți lua cina la teatru. Ce înseamnă mai exact?

Un bufet pregătit special pentru dumneavoastră cu preparate proaspete.  Astfel, nu mai este nevoie să mai comandați și să așteptați pentru venirea comenzii. Doar vă prezentați cu o oră înainte de ora anunțată pe bilet și puteți servi o cină caldă și gustoasă. Bufetul se închide cu 5 minute înainte de începerea spectacolului/ concertului.

Cum puteți plăti?

Vă cumpărați un Bilet Simplu + Bilet „Dinner Theatre” de pe site (preț bilet simplu afișat + 59 RON/ pers. pentru cină. Totalul este calculat automat)

Dacă vă cumpărați inițial doar un bilet simplu, doar pentru spectacol și vă răzgândiți ulterior și pentru cină,  puteți contacta la nr. de telefon afișat pe site sau adresa de mail (contact@teatrulgodot.ro) și se face o rezervare și pentru cină.

Sursă: Teatrul Godot

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email