Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Bazzar @ Hard Rock Cafe

Bazzar

Bazzar @ Hard Rock Cafe

 

Pe 30 noiembrie, de la ora 21.00, trupa Bazzar aduce voie bună și melodii binecunoscute pe scena Hard Rock Cafe. Mai mult decât atât, vin în formulă extinsă și îl aduc în scenă pe cel mai nou membru al lor, Georgian, alături de care, acompaniați de sunetul cald al saxofonului, te vor conduce pe tărâmul bucuriei prin muzică.

Proiectul Bazzar a apărut în 2014 și este alcătuit din 6 membri care și-au propus să aducă o viziune nouă și să redea momente live unice prin melodii alese cu atenție. Repertoriul trupei se diferentiază prin îmbinarea perfectă a stilurilor pop, rock, disco, dance-pop, incluzand cu succes piese celebre, melodii actuale, menite să redea diferite stări și să lanseze o provocare în a face coveruri cu personalitate.

 

Secretul nostru este că iubim să cântăm împreună, iar asta se simte. Apoi, avem gusturi similare în stiluri muzicale și artiști pe care îi ascultăm. Nu trecem cu vederea niciodată opțiunea și preferințele celuilalt, iar asta ne ajută să învățăm unii de la alții și să ne dezvoltăm. La concertele noastre, o să auzi piese pe care probabil le știi, sau le-ai mai ascultat, dar nu în aceeași formă și nici încărcate cu aceleași emoții.

 

Intrarea va fi liberă și buna dispoziție garantată!

 

Rezervări:

Online aici

Telefon: 0754 400 900.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută