Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Harababura Fair – After Party @ Pixel TM

Harababura Fair - After Party

Harababura Fair – After Party @ Pixel TM

În luna februarie, Harababura Fair aduce în prim-plan o ediție specială, dedicată femeilor, primăverii și dragostei.!

Târgul are loc în 23-25 februarie la Centrul de Proiecte, str. Vasile Alecsandri nr.1.

Un întreg weekend dedicat frumosului, măestriilor artizanale și design atent gândit, merită o celebrare pe dancefloor, care ne încarcă de energie și ne descarcă de toate emoțiile de paste zi.

𝐇𝐚𝐫𝐚𝐛𝐚𝐛𝐮𝐫𝐚 𝐅𝐚𝐢𝐫 este comunitatea oamenilor pasionați de design și experiment. Fiecare ediție aduce la lumină noi artiști, artizani, bijutieri și designeri vestimentari.

𝐴𝑅𝑇𝐼𝑆𝑇 𝑆𝑈𝑃𝑃𝑂𝑅𝑇 – 20 LEI – 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦

𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐙𝐮𝐜𝐜𝐡𝐢𝐧𝐢 experimentează cu stilurile disco, house și italo, iar pentru acest eveniment a pregătit un set special ce cuprinde electro. Din 2014, activează pe scena locală de muzică, fiind membru fondator în echipa Launmomentdat, iar din 2019, a început să mixeze în cadrul primelor ediții Harababura Fair, unde oferă spațiu creativ fetelor DJ din comunitatea locală.

𝐌𝐚𝐢𝐜𝐚̌-𝐭𝐚 este un proiect inițiat de Ioana Horga în 2017, aderând la colectivul Astronaut Kru. Cu o pasiune arzătoare pentru genuri precum hip-hop, dub, tekno, breaks, garage, jungle, electro și funk, ea explorează și abordează o paletă diversificată de ritmuri și stiluri.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută