Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Harababura Artist Talk

Prima ediție de Harababura Artist Talk are loc duminică, 4 septembrie, de la ora 14:00, la Institut français de Timișoara.
Utopic by Mona Vulpoiu
Pentru Mona Vulpoiu, transformarea pasiunii într-un business de succes nu reprezintă o utopie, ci realitatea pe care o trăiește în fiecare zi. Astăzi, după mai bine de 15 ani, brandul său, Utopic, numără sute de bijuterii statement, fascinante prin poveștile pe care le spun, iar cererea din partea clienților o țin ocupată șapte zile din șapte.
Unda by Cristina Boengiu
Sunt o mulțime de modalități prin care un brand poate fi considerat sustenabil. Una din ele este folosirea materialelor sustenabile.
În încercarea de a atinge acest obiectiv, Cristina Boengiu confecționează haine și genți din țesături recuperate (resturi din producție, deadstock, materiale donate sau second-hand).
Aflat la început de drum, Unda este un concept românesc creat cu intenția de a face moda sustenabilă mai îndrăzneață și mai incitantă.
Harababura este comunitatea oamenilor pasionați de design, artă și experiment.
Institutul Francez Timisoara – Institut français de Timișoara
Adresa: Blv C. D. Loga 46

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte
Sursa: Institut français de Roumanie à Timișoara

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută