Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Gusturi și Tradiții de Bihor

Gusturi și Tradiții de Bihor
Dragi prieteni ai gusturilor autentice și tradițiilor locale, suntem încântați să vă invităm la un eveniment de neuitat în Cetatea Oradea! Tradiția și mâncarea se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară inedită.
Sâmbătă va fi lansată o carte de rețete tradiționale din Bihor, care cuprinde 49 de preparate autentice românești, maghiare, slovace și evreiești, povești istorice interesante despre originea acestor delicii tradiționale din Bihor.
Pe întreaga durată a celor două zile, o echipă de bucătari și de bihorence vor pregăti preparatele din rețetar, iar vizitatorii vor avea ocazia să guste din bunătățile proaspăt gătite. Atmosfera va fi întregită de momente artistice susținute de ansambluri folclorice locale, iar meșterii populari vor fi prezenți cu ateliere de olărit, pielărie, țesătorie și sculptură în lemn.
Evenimentul “Gusturi și Tradiții de Bihor” este organizat cu pasiune de către Agenția de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor), sub egida Consiliului Județean Bihor, cu sprijinul Visit Oradea și al Primăriei Municipiului Oradea, și va avea loc în perioada 23 – 24 septembrie, între orele 13:00 – 22:00.
Detalii: 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Calendar Festivaluri Romania

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută