Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Gin, ceva fin!

Momentul adevărului e aici, iar adevărata valoare se află chiar acum, în direct. Împreună cu fratele nostru Vărșăndan, îl știți voi, e chiar el, după o perioadă lungă de grea suferință. cauzată de lispa de gin în organism și de sevrajul dat de dispariția petrecerilor tematice la Voila, am decis să revenim în forță și să anunță cu surle și trâmbițe, dar simplu și încet așa să nu deranjăm vecinii, că GIN, CEVA FIN! se face pe 5 mai. Concept început cu mult timp în urmă, când lumea nu credea în puterea tămăduitoare a ginului și nici în mahmurelile intelectuale de a doua zi, Gin, ceva fin! a strâns laolaltă cei mai frumoși clienți pe care o cârciumioară și-i poate dori.

Revenim cu sete mare, cu dorință de pahare cu arome desăvârșite preparate de bețivul nostru social preferat, Dragoș V., cu tapas-uri de mare finețe și campionat mondial, făcute de Radu D, dar și cu muzica chill, pe cultură metafizică, pusă de un guru al radioului românesc, doamnelor și domnilor, Bogdan Strătulă, chiar el în persoană.

Așadar, până ne-or ține bateriile, clincănim pahare aromate, plescăim tapasuri, dăm din șolduri pe chilleanu și râdem ca și cum ne-am fi văzut prima oară.

Pe rezervare că ține gheața mai mult așa, pe social mingle jingle standing în picioare, pe mese pe care le dorim pline de voie bună, pe 5 mai începem oficial vara la Voila, undeva în Paris, pe Budișteanu.

Dați buzna că se ocupă repede iar paharele se golesc imediat.

Eveniment susținut și organizat în colaborare cu @Freshful, @Theliqurstore, @UrbanSunsetRadio

Dați năvală pentru că merită!

Sursa: Voilà

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email