Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

George Sarluceanu și invitații săi | Trocadero Blues Nights @ The Pub – Universității

George Sarluceanu și invitații săi | Trocadero Blues Nights

George Sarluceanu și invitații săi | Trocadero Blues Nights @ The Pub – Universității

 

George Sărluceanu ne prezintă noua sa creaţie – FAŢĂ ÎN FAŢĂ. Despre aceasta George ne precizează: „Față în față este este albumul care mi-a dat libertatea de a face muzică în felul meu atipic, de inspirație, uneori neglijent, dar controlat. Prin minte mi-au trecut vocile auzite la Harry Belafonte, orchestrațiile auzite la Frank Sinatra și soundtrack-urile din Sons of Anarchy. În muzică nu trebuie să existe limite, ea trebuie doar să fie vie. Mă prezint în fața voastră simplu, direct și dezvălui vizual, auditiv și mental cine este George Sărluceanu. Cum am ajuns să-mi doresc acest album? Din dorinţa de-a face ceva atât de diferit încât să nu poată fi catalogat, depășit sau reinterpretat. Și interpretarea, dar și producția acestui album au la bază dorinţa de a fi liber și neîngrădit.

 

Pentru această seară George Sărluceanu are doi invitaţi speciali: Claudiu Naşu Purcărin şi Tudor Miron. Claudiu Naşu Purcărin este un toboşar cu temeinică experienţă de concert, excelând în diverse formule de trupă, din mai multe genuri musicale, fiind foarte cunoscut mai ales cu … Nightlosers. Tudor Miron este cunoştinţa noastră mai tânără de la PUB, care cucereşte auditoriul cu fiecare prezenţă scenică.

 

Este un album absolut nou, care se va lansa cu această ocazie la Trocadero Blues Nights şi care aduce în prim-plan povestea adevărată a unui muzician serios din Galaţi, care s-a reinventat, s-a luat la trântă cu viaţa, de câte ori a fost nevoie, a scrâşnit din dinţi şi a pornit mândru mai departe, încrezător în forţele sale. Albumul nuanţează starea emoţională interioară a artistului, cu cele mai fericite armonii şi prin cele mai reuşite sonorităţi tehnice. Un adevăr şugubăţ, pe şapte note muzicale.” (Radu Lupaşcu)

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la The Pub Universitatii!

" "

 

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută