Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

George Baicea | Electric Blues Band

Green Hours prezintă:

George Baicea Electric Blues Band

George Baicea – voce, ghitară

Cătălin Răsvan – bas

Nicu Georoiu – baterie

Spiritul şi culoarea anilor ’70 respiră prin soundul blues-rock al trupei, în a cărei exprimare de-a lungul unui spectacol se regăsesc şi elemente moderne de funk, jazz – și nu numai. Un show unic…de fiecare dată.

Evenimentul va avea loc în UnderGreen.

 

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 

intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.

evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.

nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…

vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi telefoanele închise şi să păstraţi liniştea în semn de respect pentru artişti şi public.

Sursa: Green Hours Jazz Cafe/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută