Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

gen.OM | premieră online

gen.OM | premieră Online
joi, 24 noiembrie, ora 20:00
spectacolul este accesibil până vineri, 25 noiembrie, ora 20:00LINK-ul pentru vizionare va fi disponibil în curând

gen.om
de: Ana Cucu Popescu
regia: Delia Gavlițchi
scenografia: Florin Suciu
păpuși: Răzvan Chendrean
muzica: Max Anchidin
cu: Andreea Ajtai, Florin Suciu, Oana Tămaș, Viktor Hegedüs
asistentă dramaturgie: Anca Cioroboiu
asistentă regie: Roxana Țentea
asistent scenografie: Vlad Mureșan
light design: Alexandru Bote

E important să chestionăm lumea din jurul nostru, să ne întrebăm de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit fel. Gen.OM este un spectacol de animație destinat adulților, care își propune o incursiune plină de umor printre câteva dintre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.
„Dramaturga spectacolului a auzit într-un special de comedie odată, că dacă le spui oamenilor lucruri serioase cu umor, e mai probabil ca ei să te asculte.” Așadar, haideți să ne deschidem urechile și mințile și să căutăm împreună răspunsuri la întrebări incomode.
Fiind un spectacol interactiv, spectatorul poate să aleagă perspectiva din care să vadă spectacolul, din față sau din spate (din culise).
„Teatrul de animație. Dezvoltarea publicului matur” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național.
AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Sursa: Magic Puppet Facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută