Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Foto Sinteză @ Teatrul Maria Filotti

Foto Sinteză

Foto Sinteză @ Teatrul Maria Filotti

Expozitia are loc in cadrul Festivalui International de Teatru si Arte Interpretative

Expoziția Foto Sinteză este organizată de Asociația Delia în parteneriat cu Primăria Cluj Napoca și Centrul de Cultura Urbana Cinema Dacia, și artonthewall.ro cu sprijinul Consiliului Local Cluj Napoca și Direcției de asistentă medicală Cluj-Napoca.

Expoziția Foto Sinteză se desfășoară sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi și reunește lucrările fotografului Gelu Stănculescu care alături de modelul Maria Scirlet realizează lucrări deosebite, unire aparentă a picturii cu fotografia.

Expoziția Foto Sinteză este practic o explozie de culori prin care se exprimă sentimente, gânduri și stări. Expoziția are și un caracter umanitar, lucrările expuse pot fi comandate printr-un cod qr atașat de pe situl artonthewall.ro iar profitul vă fi donat Asociației Delia pentru programele pentru persoanele cu epilepsie.

Expoziția “Foto-Sinteză” este o experiență de artă fotografică profund emoțională și captivantă. Aceasta te invită să explorezi starea emoțională a modelului, prin intermediul culorilor și texturilor care îi acoperă corpul.

afis

Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și modelului, și exprimă gândurile, speranțele și trăirile interioare ale modelului, este o explorare a stării emoționale și interioare ale acesteia, și este prezentată într-un mod unic și interesant.

În mod special, culorile și texturile alese adaugă o dimensiune suplimentară exprimării trăirilor și emoțiilor și transformă lucrările în experiențe semnificative pentru spectator. Lucrările atrag spectatorii într-o lume misterioasă și enigmatică, acestea transmițând un mesaj puternic despre suferința umană și calitățile noastre interioare.

Culorile alese au rolul de a crea o atmosferă intensă și tristă, care suscită emoții precum furia, frica și anxietatea. Aceste lucrări fotografice te fac să simți că ești captiv în lumea lor și că te uiți la sufletele oamenilor care încearcă să-și ascundă adevărata față. Fiecare fotografie reprezintă un deliciu vizual, reușind să surprindă trăirile interioare umane, într-un mod sofisticat și expresiv (recenzie de Lavinia Pop).

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută