Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Folk Festival 2022

În perioada 26-28 august 2022 Asociația Promusic Events va organiza a doua ediție a Brașov Folk Festival, la Bastionul Țesătorilor din Brașov. Evenimentul este cofinanțat de către Primăria Brașov, prin ghidul de finanțare pentru proiecte culturale și sprijinit de Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Pe scena amplasată în cadrul bastionului, un loc cu o bogată semnificație istorică, vor urca o parte dintre cei mai îndrăgiți folkiști ai momentului, după următorul program:

  • Vineri, 26 august: Ducu Bertzi & Friends, Magda Puskas & Ioan Onișor, Titus Constantin
  • Sâmbătă, 27 august: Folk Frate, Cătălin Stepa, Spam
  • Duminică, 28 august: Ocru,Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache

La fel ca și la prima ediție, cu ocazia acestui festival vor fi premiate câteva personalități importante din peisajul cultural autohton, care au susținut și promovat fenomenul muzical din România.

„Brașov Folk Festival 2022″ dorește să se adreseze atât iubitorilor de muzică folk, cât și pasionaților de istorie, care cu această ocazie pot îmbina excelent momente unice petrecute în Bastionul Țesătorilor cu acorduri muzicale și versuri scrise de mari poeți români (unii dintre ei chiar locali).

Bastionul Țesătorilor este un turn ce a fost apărat și întreținut de breasla țesătorilor de in, a fost construit în două etape, între anii 1421-1436 și 1570-1573, un obiectiv turistic foarte important pentru orașul Brașov, ceea ce face ca această locație să fie unică și excelentă pentru un astfel de proiect.

S-au pus în vânzare un număr limitat de bilete, disponibile online prin ambilet.ro/tc-events/brasov-folk-festival-2022/.

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.

 

Organizator: Asociația Promusic Events

Recomandat de: Rock FM

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email