Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

FiRMA @ M2

FiRMA

FiRMA @ M2

FiRMA revine în Timișoara la M2 event-venue și anunță o seară electrică.

love ever after party (Dragobete)

Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi un show rock’n’roll full-electric, un spectacol mélange de alternative, muzică de teatru și poezii alese.

Trupa și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea solistului Daniel “Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa.

Versurile selectate de membrii trupei să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.

Bilete:

– pre-sale 50 Ron

– acces general 65 Ron

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută