Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Filmul ”Perfect Days”, o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții, la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă ”Zile Perfecte”/ ”Perfect Days”, în regia lui Win Wenders, film ce a obținut Premiul pentru Cel mai bun actor (Kôji Yakusho) și Premiul juriului ecumenic la Cannes în 2023. Proiecția va avea loc miercuri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Sinopsis: Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio. În afara rutinei sale riguroase de zi cu zi, se bucură de pasiunea lui pentru muzică și literatură. Iubește copacii și uneori îi fotografiază. Însă o serie de întâmplări neașteptate vor dezvălui treptat mai multe despre trecutul său.

Perfect Days este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspectiva și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani. Film în limba japoneză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută