Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Festivalul vacanței continuă: Drumul lui Făt Frumos în Cetatea Brașovului

Magicianul poveștilor Marian Râlea, împreună cu asistenții săi revin la Brașov cu o suită de spectacole interactive pentru copii jucate lângă bastioanele cetății de la poalele Tâmpei.

Început în anul 2017 Festivalul vacanței este un proiect care reunește sub cupola basmelor românești cu Făt- Frumos și Ileana Cosânzeana copiii din toată țara oferindu-le o alternativă de a petrece timp de calitate pentru toată familia în timpul vacanței. Copiii devin ei înșiși eroii poveștilor și întâlnesc în drumul lor personaje precum Vâjbaba, Zâna zânelor, Împăratul Roșu, Iepurașul și multe altele cărora le răspund la provocări și alături de care cântă și dansează.

Așadar copiii Brașoveni împreună cu bunicii și părinții lor sunt așteptați:

  • în data de  23 iulie la ora 11 în fața Bastionului Postăvarilor,
  • în 24 iulie la ora 11 în fața Bastionului Funarilor 
  • în 29 iulie la ora 17 în fața Bastionului Țesătorilor să pornească alături de magicianul poveștilor pe Drumul lui Făt Frumos în cetatea Brașovului.

Proiectul este organizat de Fundația Abracadabra și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov prin programul anual de acordare de fonduri nerambursabile destinate proiectelor culturale iar spectacolele au intrare liberă

Sursa: Fundația Abracadabra

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email