Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Festivalul Opera Copiilor 2023 – Ziua 10

festivalul opera copiilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Opera Comică pentru Copii organizează anual Festivalul Opera Copiilor, oferind spectacole în premieră și activități în aer liber pentru întreaga familie.

Evenimentul a ajuns la a șaptea ediție și se desfășoară în perioada 26 mai – 11 iunie 2023, la sediul instituției din Calea Giulești nr. 16, din București.

Spectacolele de duminică, 11 iunie

Universul Magiei

ORA: 10:00

Gen: magie / Vârsta recomandată: +3 ani / Sala Mozart

Bogdan Muntean revine în forță la Opera Comică pentru Copii cu o nouă serie de trucuri în show-ul „Universul magiei”! Pătrundem într-o lume altfel, în care totul e posibil, în care visele devin realitate, în care ne facem prieteni noi și participăm la spectacol.

Bogdan Muntean, magicianul rezident la OCC, își completează de fiecare dată numerele de magie cu glume și îi implică pe copii în spectacol. Pentru că anumite vrăji pur și simplu nu funcționează fără ajutorul copiilor!

 

Don Quijote

ORA: 11:00

Gen: balet / Vârsta recomandată: +3 ani / Sala Mare

Cavalerul rătăcitor Don Quijote a fascinat generații la rând, timp de patru secole, cu aventurile lui incredibile. Iubirea este cea care învinge și de această dată, iar Don Quijote este eroul care contribuie la fericirea tinerilor îndrăgostiți Basil și Quiteria.

Vezi detalii pe pagina festivalului.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută