Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Festivalul Internațional Adrian Păunescu – ziua 2 @ Craiova

paun2

Festivalul Internațional Adrian Păunescu – ziua 2 @ Craiova

Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Local și Fundația Culturală Iubirea organizează, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al revistei „Flacăra lui Adrian Păunescu”, în perioada 21-23 iulie 2023, cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu.

În același iulie în care Adrian Păunescu ar fi împlinit 80 de ani, în același an în care se împlinesc 50 de ani de la prima manifestare a Cenaclului Flacăra, întâlnirea noastră de la Craiova încearcă să repare din absențe și să scurteze din distanțe.

Pe lângă evenimentele excepționale de pe afișul fiecărei seri, și la ediția a IX-a, contăm pe cele două concursuri care aduc de atâta timp în conștiința artiștilor nevoia de afirmare: Concursul Internațional de Poezie și Concursul de Muzică Folk, ambele premiate în bani, diplome și cărți/CD-uri.

Pe 22 iulie, dimineața, de la 10.30, la Filarmonica Oltenia Craiova, are loc Concursul de Muzică Folk, pentru ca seara, în Parcul N. Romanescu, de la ora 19, la Teatrul de Vară, toți cei care au răspuns prezent invitației Fundației Culturale Iubirea să se adune pentru o seară de Cenaclu Flacăra.

Intrarea la toate momentele Festivalului este liberă.

Pentru evenimentele din serile de 21 și 23 iulie, accesul se face pe baza unor invitații gratuite, care se ridică de la Teatrul Național Marin Sorescu până pe data de 10 iulie 2023 sau în ziua întâlnirii, în limita locurilor disponibile.

Totuși, poezia! Totuși, cântecul!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută