Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții Festival

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage
vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
Patru zile mari și late te așteaptă cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, teatru pentru copii, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.
Festivalul va avea loc la Oradea, in incinta Sinagogii Neologe Sion, iar programul evenimentului este următorul:
Joi 24 noiembrie – 12.00-20.00
Vineri 25 noiembrie – 10.00-20.00
Sâmbătă 26 noiembrie – 10.00-20.00
Duminică 27 noiembrie – 10.00-19.00
Nu uita, participarea la eveniment este GRATUITĂ!
Cine poate participa?
Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!
Cine suntem:
Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color România împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.
Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de lectura, jocuri educative şi de societate.
Vă așteptăm cu drag!

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută