Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Fata din Curcubeu @ Teatrul din Buzunar

Fata din Curcubeu

Fata din Curcubeu @ Teatrul din Buzunar

Spectacolul-musafir „Fata din Curcubeu” de Lia Bugnar vine de la Teatrul de Artă din București în premieră și deschide o nouă stagiune la Teatrul din Buzunar.

Marcela Motoc propune un one-woman-show care te face să râzi și să plangi pe masură ce îți dezvăluie povestea. Fata asta, deși a vazut foarte multe filme, nu este un critic de teatru obisnuit, locul ei de munca este locul 13 din cinematograful Curcubeu, acolo își primește clienții, acolo își construiește visele, acolo vede multe filme.

Franceza și româna au făcut un cuplu inedit în spectacolul „Fata din Curcubeu”- „La fille de l’arc en ciel” – pe care Marcela Motoc l-a jucat în limba franceză de-a lungul stagiunii 2013 la Teatrul de l’Orme, în arondismentul 19 al Parisului, cartier în care au locuit cândva Jacques Brel și Edith Piaf. Româna și franceza se îmbină din nou, în noua versiune propusă de actriță publicului român.

Spectacolul a fost invitat din nou la Paris, de data aceasta cu versiunea în limba romană, apoi au urmat alte invitații și turnee: Londra, Montreal, Toronto, precum si alte 15 orase din țară. A fost deasemenea selectat si premiat la festivaluri de teatru.

Va așteptăm să o descoperiți!

Text și regie: Lia Bugnar

Cu: Marcela Motoc

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută