Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Fără titlu @ Centrul Cultural Apollonia

Fără titlu

Fără titlu @ Centrul Cultural Apollonia

Sâmbătă, 22 iunie, la ora 17:00, vă invităm la vernisajul expoziției ”FĂRĂ TITLU”- 50 de artiști clujeni la poalele Tâmpei.

Expoziția este deschisa pana pe 15 iujlie 2024.

La invitația Centrului Cultural Apollonia și împreună cu Asociația Culturală Artessentia vă prezentăm o expoziție inedită de un înalt prestigiu.

Conf Univ. Dr. Andrei Florian, unul dintre cei doi curatori, precizează:

,,Expun aici artiști și dascăli ai UAD Cluj, dar și colegi artiști din toate domeniile artelor vizuale, din afara Universității, liber profesioniști sau dascăli la rându-le în școli și licee din orașul de sub Feleac. Cu toții, expozanții de azi, avem o tulpină cu o origine comună: Universitatea de Arte din Cluj în ale cărei ateliere s-au școlit de-a lungul multor generații, rezultând pleiade întregi de dascăli și artiști astăzi renumiți și recunoscuți ca fiind de mare ținută artistică.”

,,Lucrări de o diversitate tematică și conceptuală inepuizabilă se desfășoară sub ochii noștri, impresionând prin har. Spațiul devine deodată o gazdă extrem de îngăduitoare pentru culoare, formă, lumină, transparențe și interferențe neașteptate, căpătând împreună cu arta găzduită o vivacitate ce invită la lecturi care mai de care mai năstrușnice din  partea privitorului. Este și motivul major pentru care vă propunem de această dată un generic surprinzător: FĂRĂ TITLU.”

afis

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută