Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Fără Filtru

11 aug, 2022: Concert “Fără Filtru” la Manufactura
ora: 20:00
intrare libera

Trupa “Fără Filtru” s-a născut în pandemie, si este in mod ciudat legată de dispariția prematura a regretatului Adi Barar, fondatorul “Cargo”. Basistul trupei ABB (ex-Amala), Kombell Cramba si Cris “Pappy” Irinoiu (ex-Labirint, Etajul 4, Fire Escape, The Stitch) se reunesc ad-hoc pe perioada pandemiei fara intenția de a starta neaparat un proiect muzical.

Lucrurile au evoluat insa în mod neașteptat de natural spre un mix de coveruri si compoziții proprii având ca subiect o radiografie a societății, astfel încât cooptarea lui Adrian “Adilică” Șchiopu, un tobar binecunoscut în rândul muzicienilor timișoreni și nu numai, grație colaborărilor sale cu nume ca Kratos, Emil Kindlein (For Sale), Horea Crisovan (ACUM), Adi Barar (ABB), Bujor Hariga (Ora H), Mircea Bunea (MBT), Cristian Cazacu (CC:UO), Nimrod Szedlacsek (4motion), Teo Milea, Sunny Tranca sau Amalia Gaiță, un fan declarat al formației Dream Theater / Mike Portnoy in luna iulie a anului 2022, a fost o confirmare a existenței unui proiect muzical, căruia i s-a dat numele “Fără Filtru”.

“Fără Filtru”, deși duce cu gândul la “Carpați fără”, se refera la inexistenta filtrului pe canalul dintre gând și exprimarea acestuia pe cale verbală, unicul posibil impediment fiind poate acela impus de rimă, iar muzica este cu siguranță rock. Ce fel de rock? “Fără Filtru” lasă asta la decizia publicului…

Sursa: Manufactura

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută