Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Musical

Fantoma de la Operă (Andrew Lloyd Webber) @ Opera Națională București

Fantoma de la Operă
Sâmbătă 28/10/2023
18:30

Fantoma de la Operă (Andrew Lloyd Webber) @ Opera Națională

 

Una dintre cele mai de succes producții muzicale din toate timpurile, „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, va fi pusă în scenă, în premieră la Opera Naţională Bucureşti, în regia lui Răzvan Ioan Dincă.

 

Inspirat de celebrul roman cu același nume a lui Gaston Leroux, spectacolul va oferi publicului o experiență unică, din care nu vor lipsi muzica impresionantă, decorurile spectaculoase și jocul actoricesc de excepție. Spectatorii se vor bucura de o poveste captivantă despre dragoste, gelozie și mister, desfășurată în lumea muzicală a Parisului din secolul al XIX-lea și transpusă în Bucureștiul zilelor noastre.

 

Spectacolul va oferi publicului o experiență unică, din care nu vor lipsi muzica emoționantă, efectele speciale, decorurile spectaculoase și jocul actoricesc de excepție. Spectatorii vor fi părtașii unei povești captivante despre dragoste, gelozie și mister, desfășurată în lumea muzicală a Parisului din secolul al XIX-lea și transpusă în Bucureștiul zilelor noastre. Prin această producție, Opera bucureșteană își propune extinderea publicului fidel, deschizându-se către o categorie cât mai amplă de spectatori.

 

Regia: Răzvan Ioan Dincă, regizor secund Raluca Popa, dirijor Daniel Jinga, scenograf Gary McCann, asistent scenograf Gabriella Ingram, coregraf Violeta Dincă, asistenți coregrafi Alexandra Gavrilescu și Florin Tănase, lighting designer Bogumił Palewicz, sound designer Kamil Biedrzycki

 

Muzică de: Andrew Lloyd Webber

Versuri de: Charles Hart

Versuri suplimentare de: Richard Stilgoe

Libret de: Richard Stilgoe și Andrew Llyod Webber

 

Bazat pe romanul „Fantoma de la Operă” de Gaston Leroux

Regizat inițial de: Harold Prince

Orchestrație de David Cullen & Andrew Llyod Webber

Producție originală de Cameron Mackintosh Ltd. şi The Really Useful Group Ltd.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Opera Națională București

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email