Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Family Day – Elementar @ Cineplexx Băneasa

Family Day - Elementar

Family Day – Elementar @ Cineplexx Băneasa

 

Bine ai venit în Element City!

E Family Day la Cineplexx, deci nu poți rata noul film de la Disney – Elementar în weekendul 16-18 iunie la cinema! Hai și tu în orașul Element unde locuitorii de foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună.

 

Doar în perioada 16-18 iunie, Cineplexx își așteaptă spectatorii să se delecteze, să se distreze și să câștige cu cea mai animație de la Disney și Pixar – Elementar. Pentru orice bilet de copil se va oferi o fișă de activități Elementar pentru cei mici.

În cel mai nou lungmetraj original de la Disney și Pixar, a cărui acțiune este plasată în orașul Element, locuitorii din foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună. Povestea o prezintă pe Ember (Flamă), o tânără dură, iute la minte și înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental și docil, pe nume Wade (Șuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc.

 

Weekendurile sunt pentru familie, așa că hai cu cei mici la Cineplexx în weekend-ul 16-18 iunie, ia bilete la ELEMENTAR și bucură-te de surprize!

Nu uita că avem prețuri speciale cu FAMILY PACK, deci cere oferta la casele de bilete.

 

  • Campania se desfășoară în perioada 16-18 iunie 2023.

Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil. Acestea se vor cere/oferi la casele de bilete din cinema în baza biletului achiziționat pentru filmul Elementar din data respectivă.

Family Pack este o ofertă de grup și implică prezența a cel puțin unui copil.

  • Oferta Family Pack se poate achiziționa doar la casele de bilete.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Cineplexx Baneasa

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută