Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Fado Nights @ Dancing Lobster

Fado Nights

Fado Nights @ Dancing Lobster

  • Ora începerii concertului: 20:30
  • Acces de la 19:30

 

În luna februarie, vă invităm la un regal al muzicii fado, în care vocile marilor fadiști Carla Pires și Pedro Moutinho vor străluci alături de chitara portugheză excepțională a lui Manuel Ferreira și Viola de fado stăpânită remarcabil de André Santos.

Din această incursiune captivantă nu putea lipsi gastronomia portugheză pusă în scenă de bucătarii Dancing Lobster, dar nici premiatele vinuri portugheze pe care vă invităm să le descoperiți!

 

Carla Pires este una dintre cele mai apreciate cântărețe portugheze de fado. Are o prezență remarcabilă pe scenă și talentul de a transmite emoție publicului. Solista poartă cu vocea ei unică și luminoasă sentimente profunde de bucurie și tristețe prin trasee muzicale uimitoare.

Carla Pires a cântat în locații emblematice din întreaga lume – din Europa până în Algeria, din Brazilia până în Japonia. Principalele ei spectacole marcante au fost în locații prestigioase precum Opera of Ghent (Belgia), Queen Elizabeth Hall-PR (Londra); Teatrul De La Mar (Amsterdam), Schowburg Roterdamse (Roterdam), Cirque d’Hiver (Paris), Auditorium Oharu (Japonia).

 

Despre Pedro Moutinho, presa de specialitate din Portugalia spunea ”…are o voce profundă, care știe să respire tăcerea și să sărute cuvintele. (…) Este o voce care știe să zâmbească și să danseze, să plângă și să sufere.”

Născut într-o familie cu o adâncă tradiție în fado, Pedro Moutinho își începe călătoria în lumea muzicală încă din copilărie, când, alături de părinți și frații mai mari, Camané și Hélder, își petrece serile în casele de fado din Lisabona. Pedro începe să cânte la 8 ani și se lansează pe scena muzicii fado la doar 11 ani.

A urcat pe cele mai prestigioase scene, a lansat albume apreciate pe plan internațional și a fost distins cu premii la care orice interpret de fado aspiră, iar în luna februarie îl puteți asculta live la Dancing Lobster!

 

Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor pentru a nu deranja artiștii și pe ceilalți spectatori. Astfel, recomandăm ca serile de socializare cu prietenii să fie programate pentru oricare altă ocazie! Vă așteptăm cu drag!

 

Prețul nu include costul cinei. Meniu Special Seara de Fado

Pretul biletului: 150 lei miercuri si joi, 175 lei vineri

Cantitatea minima 2 bilete.

 

Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la rezervari@dancinglobster.ro sau apelează 0770.892.346

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Dancing Lobster

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută