Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Faces Of Mepa

În perioada 1-31 iulie 2022, Muzeul Național de Istorie a Moldovei va găzdui o expoziție fotografică organizată de GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit), dedicată finalizării proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice” (MEPA), care a durat timp de 8 ani.

Expoziția este compusă din opt imagini – una introductivă, șase cu protagoniștii și una comună cu cei care au beneficiat de suport. Scopul expoziției este de a prezenta istoria protagoniștilor MEPA – persoanele care au beneficiat de suportul GIZ, cu descrierea provocărilor pe care le-au confruntat, dar și a rezultatelor obținute.

Din anul 2013, datorită sprijinului financiar din partea Guvernelor Germaniei și Elveției, proiectul s-a soldat cu un șir de reușite: 10.648 locuri de muncă create; 44 reforme de politici publice aprobate și alte propuneri de politici elaborate; 7 master planuri pentru zone industriale elaborate, aprobate și gata de finanțare; 484 de persoane din grupuri vulnerabile au fost ajutate să își găsească un loc de muncă.

De multe ori, cele mai importante rezultate sunt greu de contabilizat, iar multe istorii rămân nespuse. Astfel, această expoziție fotografică vine să releve prin exemple concrete, reușitele și succesele celor 6 protagoniști MEPA.

Expoziția fotografică MEPA v-a putea fi văzută pe gardul Muzeului Național de Istorie în perioada 1-31 iulie 2022.

Sursa: Muzeul de Istorie a Moldovei

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email