Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Eyedrops & Pinholes @ Aftăr Hours

Eyedrops & Pinholes

Eyedrops & Pinholes @ Aftăr Hours

Eyeholes și Pindrops, Holedrops și Eyepins, sau Pinholes și Eyedrops: două trupe în căutarea unei lumi mai bune, a adevărului (oricât ar fi el de subiectiv), și a unui strop de optimism. Două entități care își unesc forțele și slăbiciunile într-o plimbare inițiatică prin colțurile țării.

Dacă Pinholes sunt atrași de metafore și în mod asumat dramatici, Eyedrops forțează un zâmbet și emană pragmatism oniric. Împreună, scăldați în starea generală de confuzie care definește o generație întreagă, vor căuta cele mai potrivite întrebări pentru răspunsurile deja livrate de alții. Ia-ți, așadar, liber a doua zi, îmbracă orice haine ai la îndemână, și hai să le șifonăm împreună.

EYEDROPS – Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși. Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Paul Manolescu – voce

Radu Burcea – chitară

Silviu Ruta – bass

Răzvan Anton – tobe

Facebook – https://www.facebook.com/EyedropsBand/

Instagram – https://www.instagram.com/trupaeyedrops/

Youtube – https://www.youtube.com/@EyedropsBand/

PINHOLES – Sunt un grup de rock alternativ format în Iași în 2011, adunați sub aceeași obsesie pentru rădăcinile lor moldovenești și estetica est europeană. Străbat țara în lung și lat de peste 10 ani, au ajuns la marginea ei căutând optimismul și au eșuat. Atrași de metafore și asumați dramatici, Pinholes caută să găsească mijlocul între alternative rock, post rock, post punk și Alexandru Andrieș, Marin Sorescu și Negură Bunget. Undeva în discografia trupei, toate cercurile astea se întâlnesc.

Vladimir Ivanov – voce / chitară

Andrei Gheo – chitară / pian

Vlad Vârtosu – voce / chitară

Robert Moțoc – tobe

Sergiu Ivanov – bass

Facebook – https://www.facebook.com/pinholes.zmei

Instagram – https://www.instagram.com/pinholesband

Youtube – https://www.youtube.com/@PinholesZmei

Supersomnic Records www.supersomnic.com

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro:

https://www.iabilet.ro/site/event/93895/

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută