Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Eyedrops Live

Bilete: https://bit.ly/3vbdMVf

Vineri seara, 6 mai, Eyedrops concertează din nou la București, de data aceasta în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50, București). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 50 de lei (60 de lei la intrare, in seara concertului). Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar stocul de bilete este limitat.

„Altfel de vremuri”, cea mai nouă piesă Eyedrops care va apărea pe viitorul album de studio, vorbește despre multiplele posibilități pe care le avem mereu înaintea noastră, și renunțarea implicită care vine odată cu alegerea unui anumit drum. Cu un puternic parfum melancolic pe partea de vers, refrenul susținut de chitarele electrice și de sintetizator vine, în contrapondere, ca un strigăt de speranță că niciodată timpul nu este pierdut – „Tot ce putem fi, putem fi oricând”.

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
Hai așadar pe 6 mai la concertul Eyedrops de la București din Fabrica! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

Sursa: Fabrica / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email