Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Eyedrops | Electro-Acoustic | Seria Deconectat @ Uzina Coffee

Eyedrops | Electro-Acoustic | Seria Deconectat

Eyedrops | Electro-Acoustic | Seria Deconectat @ Uzina Coffee

 

Eyedrops – “Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși“. Băieții vin pe 14 Februarie, de ziua lui Valentin, la Uzina Coffee cu un show cu totul deosebit. Se vor cânta piese noi dar și piese nemaicântate de ceva timp.

 

Eyedrops și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.

Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Formația a lansat anul trecut albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.” – El este povestea ultimilor doi ani ai trupei. Povestea unei găsiri și a unei superbe rătăciri!

 

Artist Support: 70 lei

Accesul la eveniment face pe bază de rezervare, confirmată pe email.

Email rezervări: contact@uzinacoffee.ro

Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervări din timp.

 

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani este permis numai dacă aceștia sunt însoțiti de adulți. Nu este permis accesul minorilor sub vârsta de 10 ani.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Uzina Coffee

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută