Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

ANULAT! Eyedrops @ Atelier Cafe

Eyedrops

Eyedrops @ Atelier Cafe

Cluj! A venit momentul să ducem relația asta la următorul nivel. Așa că revenim, de data asta cu explicații, povești și un pic de context. Treaba stă așa: dăm concert. Concert explicat. Adică?

Adică o luăm cronologic și povestim fiecare dintre piesele din setlist. Pentru că, fiecare dintre bucățile pe care le vom cânta, a jucat un rol important în devenirea acestei petreceri căreia noi îi spunem Eyedrops. Pentru noi, trupa asta e o navă spațială care ne poartă pe unde nici nu am fi visat.

" "

Despre asta o să vorbim. Despre asta tot cântăm. O să fie cu shot-uri, cu uitări, cu aduceri aminte, râsete și poate și cu plâns. Important e să fie, atât cât mai e. Așa ca ne vedem pe 26 mai la Atelier Cafe ca să ne povestim. Pe noi, pe voi, despre trecut și despre viitor. Să ne vedem cu bine!

EYEDROPS – Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși. Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Paul Manolescu – voce

Radu Burcea – chitară

Silviu Ruta – bass

Răzvan Anton – tobe

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută