Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Expoziție ”Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem” @ UP Timișoara

Expoziție ”Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem” @ UPT Timișoara

Expoziție ”Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem” @ UP Timișoara

Expoziția ”Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem”, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER, își propune să ofere o reflecție asupra ecosistemului industrial din Timișoara, a rolului său în economia locală și a felului în care acesta influențează orașul. Piese mecanice, procese utilizate în fabricile timișorene și componente industriale complexe sunt doar câteva lucruri pe care le veți putea explora în expoziție.

Expoziția face parte dintr-un program multidisciplinar, din cadrul Timișoara 2023 Capitală Culturală Europeană. Titlul expoziției se referă la conceptul de oglindire, care în știința socială este un comportament inconștient de imitare de la o ființă la alta. În acest fel, expoziția își propune să creeze un panou de reflecție, un inventar și o interconexiune tangibilă de abilități, locuri, tehnologii și produse. În ansamblu, spațiul va reflecta asupra stadiului de design al orașului și a rolului său de disciplină invizibilă sau vizibilă fundamentală pentru economia locală în legătură cu ofertele sau cererile globale.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 6 martie – 2 aprilie, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.

Eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER cu finanțare de la: Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte, Ordinul Arhitecților din România, Fundația Flex
În colaborare cu: Azur, Continental, Dräxlmaier, Elba, Flex România, Gelco Prod, Nokia
Cu sprijinul: Azur, Banca Transilvania, Continental, Flex România, Hamilton, Honeywell, Nokia

Sursa: Facebook – Universitatea Politehnică Timișoara

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută