Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Expoziția „Natura pe porțelan” @ Complexul Muzeal Arad

Natura pe porțelan

Expoziția „Natura pe porțelan” @ Complexul Muzeal Arad

Bun venit la a doua ediție a expoziției temporare “Natura pe porțelan“, o remarcabilă colaborare între Doinița și Ioan Don, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad și Grădina Botanică Universitară “Pavel Covaci” din Macea.

Acest eveniment captivant are loc la Complexul Muzeal Arad și vă invită să vă îmbogățiți experiența estetică explorând frumusețea naturală transpusă pe porțelan.

În perioada 16 ianuarie și 29 martie 2024, expoziția vă va purta într-o călătorie fascinantă în universul delicat al porțelanului, unde arta și natura se întâlnesc într-un mod sublim.

Explorați detaliile subtile ale lumii naturale redate pe porțelan, fiecare piesă fiind o expresie autentică a frumuseții efemere. Cu un program deschis publicului larg, expoziția este o ocazie minunată pentru iubitorii de artă, pasionații de știință și curioșii deopotrivă, de a se bucura de această simfonie între două lumi aparent diferite, dar complementare.

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii artistice și să vă lăsați captivați de grandoarea și fragilitatea naturii, reflectate în fiecare detaliu subtil al lucrărilor expuse.

Expoziția temporară “Natura pe porțelan” promite să fie o experiență memorabilă și inspirațională pentru toți vizitatorii.

Natura pe porțelan

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută