Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Evenimentul de deschidere: Festival Lake

Vara începe mai repede la Festival Lake!

Suntem încântați să anunțăm deschiderea Festival Lake, un eveniment extraordinar care va avea loc în perioada 1-2 iunie, între orele 12:00-22:00! Acest eveniment plin de culoare și bucurie este dedicat în special familiilor și copiilor, oferind o gamă variată de activități distractive și captivante.

Printre atracțiile principale ale Festival Lake se numără un concert susținut de trupa Antract, împreună cu alte trupe rock talentate. Vă veți bucura și de un concert de muzică folk cu foc de tabără, creând o atmosferă caldă și primitoare. Aceste momente muzicale vor rămâne cu siguranță întipărite în inimile și amintirile celor prezenți.

Dar Festival Lake oferă si multe alte activități! Am pregătit o varietate de activități captivante pentru cei mici pe parcursul celor două zile. Atelierele de pictură, jocurile interactive și activitățile sportive vor aduce zâmbete pe fețele copiilor și vor crea amintiri de neuitat. De asemenea, vei putea savura gustări delicioase și băuturi răcoritoare de la standurile noastre cu mâncare și băuturi.

Și cel mai bun lucru este că intrarea la Festival Lake este gratuită pentru toată lumea! Așadar, nu ezitați să aduceți întreaga familie și prietenii pentru a vă bucura de această experiență unică și de atmosfera caldă și primitoare pe care o oferă Festival Lake.

Suntem dedicați creării unui eveniment memorabil, în care fiecare moment să fie plin de bucurie și distracție. Echipa noastră este pregătită să vă primească cu brațele deschise și să vă ofere o experiență minunată. Veniți și fiți martorii unei comunități unite și pline de viață!

Pentru mai multe informații despre programul evenimentului și activitățile pregătite, puteți accesa site-ul nostru thelake.ro/festivallake. De asemenea, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail festival@thelake.ro pentru întrebări și informații suplimentare.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de un eveniment de neuitat! Festival Lake vă așteaptă cu drag să fiți parte din această experiență incredibilă. Haideți să creăm împreună amintiri deosebite și să sărbătorim într-un mod unic și captivant!

Adresă:

Strada Tractorului 4 – 12, 550123 Sibiu, România

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email