Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Eveniment Caritabil de Ziua Copilului @ The Square

Eveniment Caritabil de Ziua Copilului

Eveniment Caritabil de Ziua Copilului @ The Square

Dragi prieteni și susținători,

Vă invităm să vă alăturați nouă într-o zi specială, pe 1 iunie, la The Square din Brașov, pentru a sărbători Ziua Copilului și pentru a aduce bucurie în inima lui Luca Petru-Aaron!

" "

Va fi o zi deosebită, plină de emoție, deoarece evenimentul nostru din 1 iunie atinge coarda sensibilă a inimilor noastre.

Ne adunăm să cântăm pentru micul Petru, fiul drag al prietenilor noștri de la The Square, Laura și Labros.

În cadrul evenimentului nostru, veți avea parte de:

Live show cu Ruthless Chord Collective: Vă așteaptă o seară plină de energie și ritmuri captivante alături de talentații membri ai trupei Ruthless Chord Collective!

Jam session cu Fine Sounds Collective: Pregătiți-vă să vă alăturați unei sesiuni muzicale interactive alături de Fine Sounds Collective. Aduceți-vă instrumentele și pregătiți-vă să improvizați și să creați împreună!

After Party cu LunaDeSus, GoeMan și LABROS: Continuăm petrecerea în stil mare cu un after party care vă va ține pe ringul de dans până în zorii zilei!

LunaDeSus, GoeMan și LABROS vă vor face să nu vă doriți să plecați de pe ringul de dans!

Intrarea este de doar 50 RON, iar toate fondurile strânse vor fi donate pentru sprijinirea tratamentului și îngrijirii lui Luca Petru-Aaron.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în această zi specială și să contribuiți la o cauză nobilă. Să arătăm că putem face o diferență împreună!

Eveniment Caritabil de Ziua Copilului – Vă mulțumim pentru susținerea voastră și vă așteptăm cu drag la eveniment!

Eveniment Caritabil de Ziua Copilului – Mai multe detalii despre cazul lui Petru găsiţi pe site-ul asociaţiei înfiinţate de părinţii lui: https://asociatialpa.eu/

Asociatialpa – Asociatia Luca Petru-Aaron

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută