Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Evadarea tăcută (Lena Constante) @ TNB

TNB

Evadarea tăcută (Lena Constante) @ TNB

 

Nu cred că poți lua viață unui om și printr o dramatizare să i “joci viața”! Mi se pare indecent. De aceea spectacul “evadarea tăcută” text și viață Lena Constante … mi l doresc o mărturisire! Nu un spectacol de teatru.

Nu mi doresc o performanță actoricească. Îmi doresc ca textul și experiența unui fenomen pe numele de Lena Constante să ajungă la spectatori, la dumneavoastră.

Pentru mine este o datorie de onoare să fac cunoscută publicului această LECȚIE DE VIAȚĂ. Cum poți evada din iadul trăit plonjând în raiul din tine!

Nu vă invit la un spectacol de teatru. Vă invit la o mărturisire. Cea mai mare injurie pentru mine ar fi” ați jucat bine”

Nu vreau să “joc” în acestă întâmplare teatrală..

Nu vreau să fiu actriță în acest spectacol

Vreau doar să vă împartășesc experiența acestui excepțional spirit. Atât. Nu cred că poți lua viață unui om și printr o dramatizare să i “joci viața”! Mi se pare indecent. De aceea spectacul “evadarea tăcută” text și viață Lena Constante … mi l doresc o mărturisire! Nu un spectacol de teatru. Nu mi doresc o performanță actoricească. Îmi doresc că textul și experiența unui fenomen pe numele de Lena Constante să ajungă la spectatori, la dumneavoastră. – Oana Pellea

 

One-woman-show: Oana Pellea

  • de Lena Constante
  • Dramatizare: Oana Pellea
  • Regie: Oana Pellea
  • Scenografie: Vladimir Turturica
  • Light design: Laurențiu Iordache
  • Regia tehnică: Andi Tuinea

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: TNB & Facebook Oana Pellea

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută