Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Eu sunt propria mea soție – Charlotte @ Teatrul Mic

Eu sunt propria mea soție – Charlotte

Eu sunt propria mea soție – Charlotte @ Teatrul Mic

  • Nerecomandat persoanelor sub 12 ani.

 

„Eu sunt propria mea soție” de Doug Wright este un One Man Show cu actorul Gabi Costin care prezintă o poveste plină de amintiri, nuanțe și emoții puternice ale lui Charlotte von Mahlsdorf, un personaj cu multiple straturi și secrete, din renumitul text, bazat pe o poveste reală.

Spectacolul explorează complexitatea identității și lupta pentru autenticitate, reușind să îmbine umorul, dramatismul și introspecția într-o poveste tulburătoare despre identitate și autodescoperire.

 

Doug Wright este un dramaturg și scenarist american, cu o carieră remarcabilă în lumea teatrului și cinematografiei, cunoscut pentru piesa sa de teatru „I am my own wife” („Eu sunt propria mea soție”), care a primit în anul 2004 Premiul Pulitzer pentru Teatru și Tony Award pentru Cel mai bun spectacol. Acesta este apreciat pentru felul în care provoacă publicul să reflecte asupra lumii și condiției umane, explorând psihologia personajelor și prin creațiile sale.

 

Universul extrem de bogat al lui Charlotte, atât interior cât și exterior, m-a fascinat încă de la prima lectură a textului. Acesta a fost motivul pentru care mi-am dorit să construiesc, alături de minunata mea echipă, formată din scenografa Ioana Pashca și compozitorul Cezar Antal, un spectacol asemănător unui vehicul care te poartă într-o călătorie de explorare a diverselor fațete care compun acest amalgam de ipostaze pe nume Charlotte.

Desigur, totul a pornit de la admirația și dragostea sinceră pe care le am dintotdeauna pentru actorul Gabi Costin, el însuși purtător al unei lumi fascinant de bogate, cel puțin pe măsura talentului său.

Vă invităm să porniți cu noi la drum!” – Teodora Petre

 

Credit foto: Andrei Gîndac

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursă: Teatrul Mic

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută