Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Eu sînt acel bărbat | José Almar @ Green Hours

Eu sînt acel bărbat | José Almar

Eu sînt acel bărbat | José Almar @ Green Hours

 

José cântă nu doar tango, ci și soul argentinian, o colecție de piese tradiționale argentiniene aranjate pentru voce și ghitară, printre care și piese cunoscute în rândul iubitorilor de tango argentinian. Muzica sa este plină de accente calde de jazz, balade tradiționale, piese instrumentale și vocal-instrumentale.

Cunoscut pentru versatilitatea sa în domeniul artei, am putea să-l descriem pe José Almar ca pe un renascentist al secolului 21: dansator de tango, cântăreț, ghitarist, pictor și co-autor, actor, designer digital, profesor și lista poate continua.

José s-a născut în Buenos Aires, Argentina în 1984. A făcut primii pași în domeniul artei în 1996. Muzică și dans, în 1999. Începînd cu anul 2006, José a călătorit în întreaga lume și a predat pe 3 continente, 20 de țări și prea multe orașe ca să fie enumerate.

 

Preț bilete: 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Green Hours

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută