Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Enter Shikari @ Arenele Romane

Enter Shikari

Enter Shikari @ Arenele Romane

 

Șapte albume de studio

De când s-au format în 2003 la școala din orașul natal St Albans, Marea Britanie, Enter Shikari a lansat până acum șapte albume de studio TAKE TO THE SKIES (2007), COMMON DREADS (2009), A FLASH FLOOD OF COLOR (2012), THE MINDSWEEP (2015), THE SPARK (2017), NOTHING IS TRUE & EVERYTHING IS POSSIBLE (2020), si cel mai recent A KISS FOR THE WHOLE WORLD care a fost lansat vineri, 21 aprilie 2023.

Cu toate cele șase albume debutând în UK Album Chart top 5 for the “midweeks”, cu A Flash Flood Of Color chiar ajungând pe locul 1, doar pentru a fi zdrobit de single-ul „21” de către Adele ls sfârsitul acelei saptamani.

Nothing Is True & Everything Is Possible au adus trupei cea mai înaltă poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Topul Oficial al Albumelor din Marea Britanie.

 

Distincții & premii

Enter Shikari a primit mai multe premii și s-a clasat pe primul loc în sondajele cititorilor de reviste, primind titluri ca „Cea mai bună trupă live”, precum și o multitudine de statuete „Cel mai bun artist din Regatul Unit” și „Cel mai bun album”, de la reviste precum Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards și NME.

În vara anului 2020, trupa a anunțat un parteneriat/sponsorizare de tricou cu echipa locală de fotbal St Albans City FC.

 

Solistul / compozitorul / producătorul Rou Reynolds a publicat patru cărți cu Faber Music, cea mai recentă (și cea mai ambițioasă) fiind „A Treatise On Possibility” în vara anului 2021.

 

Enter Shikari a cântat în 3000 de spectacole live pe tot globul, inclusiv trei turnee principale de dimensiunea unei arene în Marea Britanie, cântând în deschidere în arena din Marea Britanie/Europa cu The Prodigy, Linking Park și 30 Seconds To Mars și în mai multe festivaluri decât ar putea fi enumerate.

Ultimul turneu al trupei în Marea Britanie (decembrie 2021) a fost sold out, inclusiv și al patrulea concert principal al trupei la Alexandra Palace din Londra, cu o capacitate de 10.000 de persoane.

 

2023 a început imediat cu Enter Shikari lansând single-ul „(pls) set me on fire” în ianuarie, însoțind un anunț al noului lor album și a ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Residency Tour, care a avut loc în cinci orașe britanice de-a lungul unei singure săptămâni, repetându-se timp de trei luni.

Pe 21 aprilie 2023, Enter Shikari a lansat al șaptelea album de studio, „A Kiss for The Whole World”.

 

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: IaBilet

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută