Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

E.M.I.L. Live

EMIL live @ Quantic
Opening act: Recycle Bin

Miercuri, 27 aprilie / acces public 18:30

Bilete:
– 55 lei – acces general – presale – până pe 26.04.2022 inclusiv -> https://bit.ly/37lyVna
– 70 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 27.04.2022 oline și la intrare

În mod normal o întâlnire cu extratereștrii nu te prinde cu masa pusă, dar pentru o întâlnire cu cei mai simpatici extratereștrii, cei care merg iarna la ski, adică E.M.I.L. una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România, trebuie pregatire temeinică.
Pe data de 27 aprilie vă așteptăm la Quantic cu papucii de dans la voi și cu voie bună!

……………………
Recycle Bin vin și ei în Quantic pe ritmuri de ska/punk. Cu 15 ani de activitate (La mulți ani!) împliniți în martie, băieții vor cânta piese de pe toate albumele pe care dacă încă nu le știți, le veți descoperi acum cu plăcere.
…………………….

Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bass), George Motei (chitară), Alex Iliescu (chitară) și Moroianu Gabriel (tobe), au format proiectul Taking Back August.

In primii doi ani de la formarea trupei au avut parte de multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la Posada Rock Festival și Metal Gates Festival.

………………………
Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email